حسن حق پرست ادامه داد: توليدکنندگان اين صنايع در کشورهايي که بالاترين ميزان ورود کالاهاي اين چنيني را به داخل کشورمان دارند، در گام اول احترام به سليقه مشتري و تنوع را در کنار ارزان بودن اين محصولات مورد توجه قرار مي دهند.
وي با اشاره به اينکه بخش عمده اي از محصولات مغازهاش توليدات داخلي است، اظهار داشت: اما وقتي ميبينم مشتري در گام اول به سراغ محصولات ارزان قيمت و رنگارنگ چيني و پاکستاني ميرود، مجبورم ميزان بيشتري از اين محصولات را در فروشگاهم وارد کنم.
اين توليد کننده صنايع دستي افزود: بسياري از توليدات داخلي فروشگاهم اجناسي است که به صورت اماني براي فروش از طرف توليدکنندگان داخل در اختيارم گذاشته شده است اما بعضي از آنها گاه يک سال است که در کنج مغازه قرار گرفتهاند.
حق پرست با بيان اينکه به نظر ميرسد موفقيت کشورهاي آسيايي در صادرات آثار صنايعدستي خود به کشورهايي مانند ايران، وجود متولي در ارائه برنامه براي هدايت در توليد آثار، آموزش و حمايت از هنرمندان شان در اين عرصه است، گفت: در حاليکه کشور ما با وجود بيکاري و افزايش هزينهها روبرو است و اين مسايل خود به خود تلاش براي رونق صنايع دستي را ضروري ميکند.
وي همچنين وجود تبليغات براي توليدات صنايع دستي را بسيار کمرنگ دانست و خاطرنشان کرد: حضور در نمايشگاههاي خارج از کشور و سعي در کاربردي کردن اين محصولات در جاي جاي زندگي مردم ميتواند افقهاي روشني را روبهروي صنايع دستي در کشورمان قرار دهد./111
انتهای پیام/